Tässä vihdoinkin muutama hääkuva. Kuvat on kaapattu kaasoni veljen kuvaamalta häävideolta, joten eivät ole ihan parasta laatua sen vuoksi.
Häät onnistuivat kyllä todella hienosti sekä sään, ruuan, ohjelmien että tunnelman suhteen. Olo häiden jälkeen on ollut vähän haikea. Olisi hienoa, jos vielä saisi elää uudelleen parhaimpia hetkiä tuosta päivästä. Mutta onneksi on nämä kuvat, videot ja tietenkin ne muistot.

 

Lisää häistämme voitte muuten lueskella uusimmasta Häät ja juhlat - lehdestä, jonne juttu ja kuvat häistämme päätyivät yllättäin valokuvaajamme kautta ;) (Juttu löytyy satakunnan alueella ilmestyvästä lehdestä alue-osuudesta)
Meidät vihittiin kauniissa huittisten kivikirkossa. Vieraita oli n.170. Tässä kuvassa Teemu pujottaa sormusta sormeeni. Vihkisormus löytyi porista. Se on valkokultaa kuten kihlasormuskin ja siinä on 18 pientä kiveä.
1059869.jpg

Riisisateessa. Pukuni ostin helsingistä Seremonia- nimisestä hääliikkeestä. Kiersin monta liikettä helsingissä ja turussa ja palasin lopulta takaisin tuonne Seremoniaan ja valitsin puvun, jota oli lähes ensimmäisenä sovittanut :) Norsunluunvalkoista yksinkertaista pukua koristaa rosan-värinen satiininauha joka kiinnitettiin timantti rossilla.
1059870.jpg

1059871.jpg

Hääauto. Vuoden 1921 vanha linja-auto vuokrattiin työpaikaltani :) Morsiustytöt jakoivat muuten  riisit vanhoista rahastusrepuista...
1059874.jpg

Hääjuhlapaikalla, taidetaan tässä juuri kuunnella enoni hauskaa puhetta :) Juhlat pidimme Länsi-suomen opistolla.
1059875.jpg

Häävalssi. Valssiksi valitsimme souvareiden Tää päivä, hääpäivä. Kuvassa näkyy myös vihkikimppuni jossa oli mm. valkoisia ruusuja ja roosan sävyisiä eustomia (en ole ihan varma kirjoitetaanko noin :) )
1059877.jpg

Hääkakunleikkaus. Kyllä se tais Teemu polkaista ensin :)
1059905.jpg

Hyvältä maistuu :)
1059881.jpg