Selailin nettiä ja päädyin jotenkin sivulle, josta löytyi mm. puuhoroskooppi. 8.9. syntyneenä minun puuhoroskooppini on sattumoisin paju, joka on myös yksi lempiaskartelumateriaaleistani! Tässä kopio siitä mitä paju-ihmisistä sanotaan...
jotenkin se pitää hyvinkin paljon minun kohdallani paikkaansa.....


Paju

1.3.-10.3
3.9.-12.9
.

Mikä tekee sinusta erilaisen?
Sinussa on jotain hyvin runollista. Olet romantikko, joka kuitenkin koetaa pitää tunteitaan salassa. Sydämessäsi elää toiveita, joista et oikein itsekään tiedä mitään. Ne pulpahtelevat aina aika ajoin esille ja vaikuttavat kohtaloosi suuntaan.
Miten korostaa ulkonäkösi parhaita puolia?
Sinussa on jotain hyvin viehättävää ja hyvin salaperäistä. Ja sinä osaat käyttää näitä avuja hyväksesi! Korostat niitä kirkkailla väreillä ja kauniilla kampauksilla. Pitkä tukka pukee sinua, samoin hyvin hoidetut kynnet ja hampaat.
Miten sinä rakastat?
Olet mestari hankkimaan elämääsi rakkaussuruja. Et voi sietää väritöntä elämää, vaan kaipaat tunteita ja nautintoja, jotka tuntuvat huikeilta mutta johtavat johtavat myös kyyneliin. Olet toisinaan kamala tyttöystävä, sillä haluat aina pitää pääsi etkä siedä muutoksia.
Mitä sinussa kannattaa varoa?
Osaat leikkiä heikkoa olentoa, jota pitäisi suojella. Kuitenkin pyrit vain saavuttamaan jotain, josta vastapuolella ei ole harmainta aavistustakaan.
Miten tulet onnelliseksi?
Sinulla on huikea mielikuvitus. Mitä ikinä päätätkin tehdä elämälläsi, älä jätä hyödyntämättä rikkauttasi. Kerro tarinoita. Kirjoita runoja. Sepitä lauluja. Vaikka vain huviksesi, kunhan annat muidenkin nauttia taidoistasi.