Niin se juhannus vierähti ja taas ollaan paljon lähempänä joulua :) Me vietimme keskikesän juhlaa Jonnin mummuloissa rennosti grillaillen. Lauantai-iltana kotiin tullessa meitä kohtasi ikävä yllätys; jääkaappi ei toiminut niin kuin piti ja sunnuntai päivän aikana se sitten lakkasi toimimasta vallan. Muovikassillisen kannoin ruokaa roskiin  :(  Pari päivää elettiin styroksisen termon ja kylmäkallejen varassa kunnes tänään aamupäivällä kävi korjaaja. Jääkaappiin vaihdettiin uusi termostaatti ja kone pelittää taas :)


Vauvaa katsomassa


Ennen juhannusta ajelimme Jontturan kanssa Kokemäellä katsomassa ystäväni vauvaa joka syntyi 4.6. eli on melkein tasan 5kk Jonnia nuorempi. Tyttö oli kyllä ihan mahdottoman suloinen ja pikkiriikkinen. Ja kuten kuvasta näkyy aivan kuin pieni, kaunis nukke. Alimmassa kuvassa ylpeä isosisko Tessa uudet kuulosuojaimet päässä!  :)


112131.jpg

Tessa ja peltorit
112168.jpg

Uimamies
Muutama kuva taas meidän uimamaisterista :)

112182.jpg

112192.jpg

Jonni on taas pitkästä aikaa alkanut vähän enemmän juttelemaankin. Mikään supliikkimies ei edelleenkään ole, jutut kun ovat kovin yksipuolisia  agkh, ghh äänteiden toisteluja ja kirkumista :)