Niin se vuosi vierähti ja meidän pikku hemuli täytti eilen kokonaset 1-vuotta!!  Onnea Jonni!
Keskiviikkona vietimme 1-vuotissynttäreitä mammakerhon voimin kolmin kertaisena! Sankareina toimivat Jonnin lisäksi sekä Joonas että Severi. Pojat ovat kaikki syntyneet kahden viikon sisällä. Touhua ja leikkiä riitti taas kerrakseen. Kiitos vielä Suville ja Eijalle leivonta-avusta ja vieraille lahjoista sekä iloisesta juhlamielestä!
 Jonni Frans Johannes 1-vuotta
330870.jpg

Eilen illalla syntymäpäivää oli juhlistamassa sitten mummut ja pappat, serkut ja eno. Leikkihuone täyttyi taas muutamasta uudesta traktorista sekä valtavasta kuorma-autosta ja eno taitaa olla leipomassa pienestä jääkiekkomailasta päätellen pikkumiehestä uutta SM-liiga tähteä :)

Jonni ja  Hertta-koira
330884.jpg

Torstaina Jonni oli muuten ensimmäistä päivää siellä hoidossa ja hienosti oli päivä kuulemma sujunut, hoitotäti Miljakin kehui Jonnia erittäin sosiaaliseksi ja reippaaksi pikku pojaksi. Ei ollut pojalle edes itku tullut kun lähdin pois....toisin taisi käydä äidille.... Päivä otti kovemmalle mitä osasin odottaa! Eilinen hoitopäivä jäikin sitten väliin nuhan vuoksi, joten toivon mukaan ensi tortaiksi taas tervehdytään kun, on minun vuoroni käydä harjoittelemassa ja verestelemässä muistiani tulevaa työhön paluuta mielessä pitäen...