Ehdin taas pitkästä aikaa kuvailemaan puutarhassa. Erityisen ylpeä olen kasvimaasta, joka jo tuottaa satoa. Tilliä, persiljaa ja ruohosipulia on voinut lisäillä ruokiin jo muutaman viikon ajan ja tänään huomasin ilokseni että retiisitkin ovat kasvaneet ihan syönti kokoisiksi :) Salaattia ja porkkanoita saa vielä hetken odotella. Ja taitavat nuo pienet mansikantaimetkin ainakin muutaman marjan tehdä..

113736.jpg

Ruusupenkkiin sain äidiltä lisää kaksi tummanpunaista ruusua, joiden lajia en harmikseni muistanut pistää mieleen. Keltaiset Fresiat ovat jo täydessä kukassa. Kukat ovat todella kauniita ja suuria. Valitettavasti kukinta tuntuu kestävän vain pari päivää, kukat lakastuvat todella pian. Tai sitten se johtui viime päivien kovista sateista...

113743.jpg

Etupihan kukkamaassa mirrinmintut kukkivat täysillä ja tuoksuvat makealta mintulta. Kivikkoon ostin mahtavan, punaisen jättimehitähden. Viime syksynä ostamani ja istuttamani juuret paljastuivat jonkinmoisiksi jättilaukoiksi. Tai niitä niiden ainakin luuen olevan. Kukkapallo on tosi suuri, mutta korkeudeltaan ne ovat kuitenkin vain n. 30 cm.

113744.jpg