N. vuosi sitten kun remontoimme makuuhuoneemme tein sängymme yläpuolelle styroksipohjaisen kangastaulun samasta kankaasta mistä oli myös verhot ja sängyn koristetyynyt. Nyt kun verhotkin on jo pariin otteeseen vaihtuneet kaipasin myös päätyseinälle jotain uudistusta.
Nurkissa jo toista vuotta pyörinyt vanha taulunkehys pääsi vihdoinkin käyttöön.

219488.jpg

Ensin tarkoitukseni oli maalata kehys valkoiseksi ja sitten hiekkapaperilla hioa kulmia hieman kuluneen, vanhan oloiseksi. Onneksi kuintenkin mallasin kehystä ensin makuuhuoneen seinäää vasten ja huomasin sen alkuperäisen värin sopivan sinne kuin nakutettu.
Uusimmassa Sinä osaat-lehdessä oli monennäköisiä ideoita mm. vanhojen ikkunanpokien uusiokäyttöön ja sitä kautta sain ajatukseni. Tilasin isältä tauluun sopivan lasin, joka tosin oli mittavirheeni vuoksi lähes 5cm liian kapea!!! :)  No se lasi pääsi harjoittelukappaleeksi ja nyt siis joudun odottelemaan uutta lasia viikonlopun ylitse. Tässä kuitenkin kuva tulevasta sängynpääty taulustamme.

219514.jpg

T
ulostin tietokoneella teksitin paperille fonttikoolla 270, fontin nimi on Edwardian Script ITC. Paperin liimasin teipillä kiinni lasin tausta puolelle, jonka jälkeen maalasin sudilla ja helmiäisvalkoisella askartelumaalilla tekstin lasiin paperimallin ääriviivoja mukaillen.
Koristeeksi kehys sai ruskean nallen ja jos löydän niin nallen vastakkaiseen kulmaan tulee vielä pienet enkelinsiivet.

Lähikuva tekstistä.
219550.jpg

Laitan ensiviikolla kuvan valmiista taulusta kunhan saan sen oikean kokoisen lasin :)