Sain viikonlopun aikana valmiiksi toisen salomoninsolmu-huivin. Huivin vein jo pikkuiselle Tessa tytölle 3-vuotis synttärilahjaksi. Lankaa jäi isosta rullasta ja aloin jo koukuttelemaan itselleni pitkää suorakaiteen mallista huivia.

188668.jpg

Toinen aikaansaannokseni on Huopanen-pupu.  Ohje , langat ja puikot ovat olleet jo monta viikkoa hankittuna ,mutta tuntui että taito puuttui. Eilispäivänä vihdoin rohkaisin mieleni ja uskallauduin kokeilemaan ja kun vauhtiin pääsin niin pakkohan pupu oli samana päivänä neuloa valmiiksi. Pesukoneenkin pistin vielä puoli kymmenen aikaan puoli ohjelmalla pyörimään. Koneen pyöriessä kyselin Teemulta nimiehdotuksia uudelle perheenjäsenellemme. Ilmeisesti Teemu odotti  poika-pupua ja ilmoitti nimeksi Paavo. Pesukoneesta löytyi kuitenkin ilmiselvä tyttö-pupu joka sai nimekseen Pipsa:)

Pipsa-pupu
190486.jpg


Pupu siis kudotaan Novitan Huopanen-langasta, täytetään vanulla ja sen jälkeen heitetään pesukoneeseen pyykin mukana pyörimään. Lanka huopuu pesukoneessa ja lopputuloksena on alkuperäisestä koosta kutistunut ja huopunut suloinen pupu.

Tässä pupu ennen koneeseen menoa.
Aika reppanan näköinen, vai mitä?
190490.jpg

Huopanen-lankaa löytyy myös ruskeana, joten täytyy ideoida josko tuosta ohjeesta saisi muunneltua myös nallen :)