No niin tänään kävimme sitten aamutuimaan Tampereella putkittamassa Jonnin korvat. Taisi meitä molempia aika lailla Teemun kanssa tuo operaatio jännittää, koska vielä yömyöhään sängyssä tuli molempien supistua:  Joko nukut? Mäkään en saa unta? :)
Operaatio itsessään ei vienyt kuin vajaat 15 minuuttia ja sujui hyvin ja rutiinilla.  Nukutuksesta heräämisen jälkeen olikin sitten vähän ikävämpää, Jonni kun itkeskeli melkein puoli tuntia taukoamatta. Johtui ilmeisesti nukutusaineesta, joka teki olon hieman tokkuraiseksi. Itkuun vaikutti varmasti myös outo paikka, nälkä ja kiukutus. Onneksi itkeskelyn jälkeen alkoi vähän jo mehu ja hedelmäsosekin maistumaan ja pian poika olikin taas elementissään ja tepsutteli tutkimaan mielenkiinnolla sairaalan heräämöä.

Täytyy tässä vielä kehua tuota Tampereen Mehiläistä, joka vaikutti aivan loistavalta paikalta. Henkilökunta oli todella mukavaa ja tunnelma jotenkin rento, ei sairaalamainen ollenkaan?!?!

465447.jpg


Eilisen aamupäivän vietimme muuten Loimaan Vesihovissa, joka osoittautui tosi kivaksi uimahalliksi pikkulapsen kanssa. Uimahallista löytyy mm. kiva lasten allas , jossa vettä on vain 30cm ja veden lämpötila 32 astetta. Noiden korvaputkien vuoksi meidän onkin nyt sitten vastaisuudessa hankittava Jonnille apteekista sellaista korvakittiä, jotta uimahallissa tai luonnonvesissä uidessa ei vesi menisi korvaan.

465456.jpg