Pariin viime viikkoon ei ole tullut oikein saatua mitään aikaiseksi. Virkkaustöitä olen kyllä aloitellut parikin kappaletta mutta, eivät oikein edisty... pikemminkin purkaantuvat virheiden vuoksi (TV:n katselu ja virkkaus ei oikein suju yhtä aikaa) :)
Alkuviikosta päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja vihdoinkin käydä tämän vuoden joulukorttien kimppuun. Idea korttin aiheesta syttyi kun, vierailin viikonloppuna paikkakuntamme uudistuneessa Tiimarissa. Olivat muuttaneet uusiin parempiin tiloihin ja tuntui että kaikkea askartelutavaraakin oli nyt paljon enemmän :)
Korttitehdas on nyt siis vallannut tällä hetkellä keittiön ruokapöytämme. Omistan kyllä ihan ihka oman askarteluhuoneenkin, mutta nolona täytyy myöntää että se on niin sekainen ja epäsiisti että oikein hävettää. Työpöytäkin on niin täynnä roinaa että sekaan ei mahdu :-/ Täytyy tässä joku päivä ryhdistäytyä ja käydä huoneen kimppuun... kunhan se inspiraatio vain iskee.
Kuvaa tuosta tämän vuotisesta kortista en vielä paljasta, säilykööt se yllätyksenä siihen saakka kun tupsahtavat ystäviemme postilaatikkoon, sen sijaan laitan tähän kuvan viime vuotisesta kortista.

Joulukortti 2005
263672.jpg

Kortin kannesta löytyy mustaherukkaglögin-ohje.