Perjantaina vietettiin Teemun syntymäpäiviä, vuotta vaille kolmekymmentä :) Ensi vuonna onkin luvassa siis vähän isommat bileet!

Itse juhlakalusta en muistanut napata kuvaa mutta, Jonnin touhuja tuli taas illan mittaan kuvailtua. Teemu toi kauppareissultaan Jonnille tuliaisiksi ihkaoman pölynimurin :) !!! Poika on kovin kiinnostunut meidän oikesta imuristakin, joten täytyihän sitä pikkuiselle oma saada :) Suurella mielemkiinnolla ja innostuneilla kiljahduksilla tutkittiin tätäkin laitetta!! Kaikista parasta imurissa taitaa olla se että se ihan oikeasti hurisee ja pörisee :)

239232.jpg

Lauantai-iltaa vietimme toisenlaisissa tunnelmissa Satun ja Miikan tupareissa. Mukavat oli kekkerit ja uusi koti on kaunis ja kodikas! Kiitokset vielä isäntäparille onnistuneista juhlista!
Lahjan yhteyteen askartelin tälläisen "kortin" samalla tekniikalla kuin aiemmin tein mm. eteisemme Käy peremmälle-kyltin.

239246.jpg


Lasin taakse laitoin palasen säkkikangasta ja varastoistani löytyi kasa vanhoja avaimia. Avaimista valitsin kehykseen sopivan ja kiinnitin sen kuumaliimalla. "Kortin" taakse tulostin vanhahtavalle paperille Positiivareiden sivuilta löytämäni värssyn:

Talo tehdään seinistä ja parruista, koti rakennetaan rakkaudesta ja unelmista.