Viime viikolla oli meidän Jonnin kanssa aika palata arkeen ja Teemun aika palata töihin. Viikko sujui  mukavasti kun puuhaa riitti. Kävimme isomummun luona leipomassa, Eija ja Severi poikkesivat kyläilemään ja perjantaina MammaKerho kokoontui taas kesätauon jälkeen Sannan ja Viivin luokse, valitettavasti kaikki eivät vain vielä ehtineet mukaan. Seuraava koolle kutsuja taidankin olla minä :)
Perjantaina Jonni oli yökylässä mummulassa serkut seuranaan ja me vietimme Teemun kanssa "aikuisteniltaa" teatterin merkeissä. Varasin meille edellisviikolla liput paikallisen kesäteatterin yönäytökseen. Näytelmän nimi oli Luultavasti sairas, hauska komedia jota oli tunnelmallista seurata pimenevässä elokuunyössä.

143711.jpg

Lauantaina kotikaupungissamme vietettiin perinteisiä Hullun miehen-markkinoita ja tänä vuonna oli ohjelmassa myöskin vanhojen traktorien marssi. Meidän perheen miehet tuntuvat olevan kovin kiinnostuneita noista kovaäänisistä vekottimista.  Jopa pikkuinen Jonni jaksoi seurata koko 40 ajoneuvon pituisen kulkueen läpi välillä innostuksesta kiljahdellen ja suu ympyriäisenä ihmetellen. Marssin jälkeen traktorit kokoontuivat yleisön ihailtaviksi pitkiksi rivistöiksi vanhalle urheilukentälle.

144060.jpg

Kentällä ohjelmassa oli mm. traktorimies kisa, jossa kilpailijoilta kysyttiin sekä voimaa että kestävyyttä. Lapsilla oli mahdollisuus ajaa oikea polkutraktorin ajokortti. Ajokoululaisten tehtävänä oli suorittaa sekä kirjallinen- että ajokoe. Tässä mallia näyttää veljenpoikani Eetu. Kortin myönsi ja allekirjoitti ihan oikea poliisi!!!

144061.jpg