Niin se joulu mennä jollotti ja uusi vuosi tulla paukkui! Tammikuu tuo taas tullessaan monta uutta asiaa; Jonni aloittaa hoitopaikassa harjoittelun jo torstaina ja minun olisi tarkoitus palata takaisin töihin 17.1. Vähän kyllä jo jännittää. Ei niinkään Jonnin puolesta, uskon että hän nauttii hoidossa olosta ja uusista kavereista täysin rinnoin, mutta itse taidan olla aikas hukassa ensimmäisinä työpäivinäni. KÄÄK!!!

Niin ja perjantaina 5.päivähän Jonni täyttää yksi vuotta!!!  Niin se aika kuluu! Ei millään meinaa edes muistaa enää millaista viime keväänä oli olla sen piskuisen ja avuttoman menninkäisen kanssa, kun nyt täällä mennä vilistää paikasta toiseen villi vaippahousu!!

Tonttu-Jonni
323143.jpg
 
Askarteluidenkin saralla voi olla luvassa jotain uutta!! Sain nimittäin iskältä ompelukoneen!! Ne jotka muistavat minun ompelutaidot esim. kouluajoilta saattavat tässä kohtaa hieman naureskella, mutta olen ihan oikeasti päättänyt kohennella taitojani ja toteutella muutaman ideani. Aika näyttää tuleeko niistä mitään muuta kuin kasa kankaita, katkenneita neuloja ja ärräpäitä!!

Ilmoittauduin joulun aikaan myös osallistujaksi Hiekkaoliivin leikkimieliseen Salainen askartelu ystävä rinkiin, jo
ssa jokainen osallistuja saa salaisen ystävän ja on itse jonkun salainen ystävä. Jokaiselle osallistujalle nimetään henkilö, jota osallistuja ilahduttaa säännöissä sovitulla tavalla erilaisin yllätyksin. Lähettäjän henkilöllisyys selviää vastaanottajalle vasta ihan lopuksi, sovitun ajan jälkeen.

Olen saanut jo tiedot omasta salaisesta ystävästäni ja tutustunut hänen tietoihinsa ja blogiinsa joiden avulla yritän kehitällä jotain mistä hän pitäisi. Jännittää kovasti myös mitä minä mahdan saada postissa seuraavan kolmen kuukauden sisällä. Raportoin niistä sitten kun tupsahtavat postista. Omista paketeistani en saa hiiskua ennen kuin tempaus on ohi.


323139.jpg


Hyvää uutta vuotta vielä kaikille!
Kohti uusi haasteita siis!