Saatiin eilen tuo meidän terassin pergola vihdoin valmiiksi. Teemu ahersi sen parissa isänsä kanssa taas viime lauantain ja sunnuntaina pergola sai pintaansa sävytetyn puunsuojan. Eilen illalla minä, Teemu ja n. 10 000 korvanjuuressä inisevää, pistävää kaveria viimeistelimme terassin ja siivosimme sen ympäristön. Aika hieno siitä tuli vaikka itse sanonkin. Täytyy tässä vielä kovasti kiittää Teemua siitä, että taas kerran luotti mun suunnitelmiin ja uskoi mun näkemykseen ja Teemun isälle ISO KIITOS avusta pergolan toteutuksessa.

Tässä se on: valmis "pergolatyyppinen terassiratkaisu"! Itse terassin "lattia" on vielä maalaamatta, mutta se hoidetaan kunhan keretään. Pergola käsiteltiin kahteen kertaan sävytetyllä puunsuojalla. Väri sävy on teak.

107286.jpg


107267.jpg


Köynnösruusut pilkottavat jo mullan seasta lupaavasti. Reunustin niidenkin kukkapenkin noilla vanhoilla tiilillä. Jotta ruusuilla olisi jotain mitä pitkin kiivetä, pergolan yläjuoksusta laitettiin roikkumaan pajuristikko. Kukkapenkin reunasta löytyy myös pajua aidan muodossa. Ostin siihen kaksi 120cm pitkää valmista pajuaidan pätkää. Pergolan yläkulmia koristavat takorautaiset, koristeelliset kulmaraudat.

107275.jpg