Risumateriaalin puuttuessa olen väännellyt siis pajua, kuten taisin jo viime jutussa kertoilla. Perjantaina aamutuimaan töihin ajellessa keräilin taas nipun. Harmikseni huomasin, että vitsoihin oli ehtinyt tulla jo pienet lehden alut :( ja se taas tietää sitä että pajun taipuisuus alkaa heiketä ja se katkeaa helpommin punoessa. Sen taas huomasin tänään, kun yritin väännellä keräämistäni pajuista vielä muutamaa kranssia. Noita kransseja olen ehtinyt onneksi tehdä myöhempää tarvetta varten jo 18. (tuosta myöhemmästä tarpeesta kuulette sitten joskus...myöhemmin ;) Kun tuo kranssin teko ei siis ottanut enää onnistuakseen annoin periksi ja teinkin pika-pikaa uuden köynnöstuen.

Vanhempieni lasitetulla terassilla oli mukavan lämmin työskennellä tämän päiväiseltä tuulelta suojassa. Apuna tuen teossa minulla oli styroksinpala, johon tökein ensin loimipajut kiinni.
Uusi köynnöstuki pääsi viime talvesta hyvin säilyneen kärhön kiipeilypuuksi.
549437.jpg  549439.jpg

Tässä kuva yhdestä tekemästäni kransissa. Kransseja voi käyttää myös, vaikka pöydällä koristeena, ei pelkästään ovessa tai seinällä.
549449.jpg

Nyt kun sattui olemaan kamera kerrankin mukana vanhempieni luona vieraillessa otin pari kuvaa aikaisemmista tuotoksistani.

Leikkimökkini ovea koristaa jo muutaman vuoden takainen risukranssi.
549467.jpg  549471.jpg

Ja vanhempieni ovea koristaa kokeilukappaleeksi jäänyt "risulenkki"kranssi. Koristeena muutama puulastukukka.
549478.jpg