Eipä ole taas pitkään aikaa tullut kertoiltua tuosta meidän pikku huru-ukosta :) Ensiviikolla poitsu täyttäkin jo 10kk. Aika on kulunut ihan hurjan nopeasti ja enää ei voi Jonnista puhua vauvana vaan kyllä hänestä on kasvanut jo pieni miehenalku :) Vauvalta hän näyttä enää vain nukahtaaessaan tuhisten kainalooni.


   234637.jpg

Paljon on opittu taas viime viikkoina. Ripeästi noustaan pystyyn ja kurkotellaan ylös pöydille. Monta kertaa Jonni on myös seisonut jo ihan itsekseen ilman tukea. Pyllähtää tosin nopeasti pyllylleen tajutessaan tuen puuttuvan.
Kaikki kielletyt paikat kuten takka, wc-pönttö ja kissojen ruokakupit kiinnostavat kovasti ja niitä kohti riennetäänkin konttamalla turbovauhdilla kielloista huolimatta.
Sana varastoon on kertynyt myös muutama sana. Äiti tulee jo selvästi samoin myös päivää :) Isoisien mieliksi myös pappa sanaa on toisteltu ja vuh, vuh tarkoittaa tietenkin naapurin koiraa. Kaikista suloisin uusi juttu on minusta kuitenkin on  vilkuttaminen, jonka Jonni oppi aivan yllättäin matkalla isomummun luokse.

Tässä muutama uudempi kuva meidän sukkahoususankarista. Poika on niin kovasti puhelimien, kaukosäätimien ja kameroiden perään ettei meinaa millään keritä ottamaan kuvaan ennen kuin Jonni jo hyökkää kohti kameraa :)
234632.jpg   234635.jpg

Tällä hetkellä Jonni sairastelee jo viime viikolla alkanutta räkätautia, joka tuntuu olevan varsin sitkeää laatua.Tauti on kiertänyt läpi myös suurimman osan Jonnin ystävistä :(  Lääkärille on aika tänään, pidetään peukkuja että tauti olisi pysynyt poissa korvista.


234640.jpg
Päivitys 28.10.
Torstaina käytin Jonnia lääkärillä ja molemmissa korvissa todettiin olevan tulehdus :(  Harmin paikka vaikka kyllä sitä vähän osasin odottaakin. Tämä on ensimmäinen tulehdus, toivotaan että ei uusi kovin pian. Lääkkeeksi saatiin antibioottia ja yskänlääkettä. Paraneminen on alkanut nopeasti vaikka nenä vielä onkin tukkoinen ja ikävää keltaisenvihreää räkää valuu edelleen, reseptillä saatu yskänlääke ilmeisesti ajaa sitä nyt sitä onteloista pois. Ja onneksi poika on taudista huolimatta silti oma iloinen ja hauska itsensä!!