Vihdoinkin ehdin taas tietokoneelle ja päivitteleen blogia. Työt pitävät niin kovin kiireisenä ja vapaa päivinä tulee touhuttua Jonnin kanssa. Aloitimme juuri eilen uuden harrastuksen, tuttimuskarin. Ja tänään aamulla kävimme toista kertaa seurakunnan avoimessa päiväkerhossa. Jonni tuntuu tykkäävän kun saa mennä ja touhuta muiden lasten kanssa ja minusta on mukava nähdä muita vanhempia....tosin suurin osa ajasta kyllä kuluu Jonnin perässä juoksemiseen :)

Saimme viime viikolla viimein Jonnin yksi-vuotis kuvat. Tässä pari kuvaa:

417795.jpg

417798.jpg

Askartelut ovat myös jääneet ajanpuutteen vuoksi kovin vähäisiksi. Viime viikolla sain sentään kieputeltua neljä risu kranssia. Ja suunnittella olisi tehdä ulko-oveen uusi keväinen ovikoriste. Uudessa Taika-askartelu lehdessä olikin ihan kiva idea... katsotaan saanko sellaisen aikaiseksi....

Haaste
Olin saanut mrs vsop:ilta haasten listata
kuusi "omituisuuttani". Tässähän näitä...

-esim. ravintolassa käydessäni valitsen istumapaikan aina niin että, näen ovelle (outo tapani johon en kiinnittänyt huomiota ennen kuin Teemu huomatti asiasta)
- jätän keittiönkaapeilla käydessäni kaappien ovet useimmitan auki (tämäkin taas Teemun huomauttama tapa)
-liinavaatekaapista löytyy varmasti 80 kaitaliinaa 26 eri väriä ja sävyä (tässä lajissa en ole ainoa, ystävälläni Minnalla on varmasti yhtä monta jollei enemmän :) )
- inhoan liikuntaa, varsinkin pallopelejä ( johtuu ilmeiseti siitä että, en ole kovin hyvä palloilulajeissa)
- unohtelen tavaroitani milloin minnekin (viimeksi juuri viime viikolla unohdin takkini toiseen linja-autoon ja se matkasi Raumalle ja ulkona pakkasta 20 astetta ja kotiavaimet takin taskussa!! Sain takkini onneksi illalla takaisin)
- pureskelen huuliani kun olen  hermostunut ja puren hampaita yhteen kun jännitän jotain oikein kovasti (jälkimmäisestä tavasta saan usein päänsäryn jännityksen lauettua)

Pistimpä haasteen eteen päin :
Risulintu
Nallu

Tiitsa