Muistikortti oli kuin olikin sökö ja uudesta pulitin 40e! Sain kuitenkin pelastettua kortilla olleet kuvat. Tässä se Jonnin kukkuu-kuva:

291468.jpg

Viime päivät ovat olleet meillä varsin vauhdikkaita nyt kun Jonni kävelee :) Joka päivä askeleet tulevat entistä varmemmiksi. Kengät tuottavat tosin vaikeutta, ne jalassa ei seisota eikä varsinkaan kävellä! No kaikki ajallaan.
Lelut joutuvat nykyään vessanpönttökylpyyn ja tulipa Jonnikan tuhottua myös yksi isäni 60-vuotis täytekakuista. Tuo juuri koristeltu täytekakku oli muuten aika hienon näköinen...varsinkin kun se oli lattialla nurin päin :D Hih!  Kovin on kerkeäväiseksi siis poika tullut.

Otimme eilen illalla (tai siis yritimme ottaa) Jonnista jouluista kuvaa, jonka voisi laittaa joulukortin mukana menemään kaukaisemmille sukulaisille. Ei niistä kovin jouluisia tullut kun poika ei suostunut pitämään tekemiäni poronsarvia päässään :) Taittaa tuolla  kuvan yläkulmassa sentään yksi pieni tonttu istuskella.

291729.jpg

Hauskaa taisi pojalla ainakin olla pelleileviä vanhempiaan ihmetellessä... mitäpä sitä ei lapsensa hymy-kuvan eteen tekisi... :D

291735.jpg