SAY eli salainen askertelu ystävä-tempaus päättyi kuun vaihteessa. Minun uudeksi ystäväkseni paljastui viime viikon lopulla Tanjuska. Täytyy sanoa, että minun SAY:ni taisi lahjoa minua jo vähän liikaa niin hienoja ja monta pakettia sain kuluneen kolmen kuukauden aikana :)
Viime viikolla sain vielä kaksi viimeistä pakettia, joista laitan nyt vihdoinkin kuvat tänne nettiin. Ensimmäisestä paketista paljastui mm. ihania uusia tee-makuja, joita voin istua iltasella maistelemaan, hauskaa niini"paperia" tai jotain sellaista, en oikein teidä miksi kutsua, mutta sopii varmasti hyvin pääsiäisaskarteluihini. Sekä askartelupaketti jossa on tarvikkeet pussukan valmistamiseen. Aion tehdä siitä uuden meikkipussin itselleni :) Niin ja olihan paketissa taas aivan ihanapääsiäisaiheinen ATC-kortti.

  490552.jpg

Toisesta eli  viimeisestä paketista löytyi sittenkaramellia, saippua, tarroja,  ATC-kortti, kaunis kirje ja Tanjuskan tuunaama muistikirja, jonka ensimmäisiä sivuja lukiessa tuli ihan tippa silmään, niin kauniita sanoja se sisälsi ja siitä sai todella sen kuvan kuinka omistautuva  hän on ollut tälle pikku tempaukselle. KIITOS SAY!! Toivottavasti ystävyytemme jatkuu!!! Laitan sinulle pian postia tulemaan :)

490569.jpg


 Itse muistin kolmen kuukauden aikanaAnskua . Lähettämieni pakettien sisältöä voit käydä
kurkkaamassa täällä.




.