Viime päivityksestä onkin aikaa. Työt pitää niin kiireisenä, että ei meinaa millään ehtiä edes sähköposteja lukemaan, saatika blogia päivittelemään.
Viettelemme Jonnin kanssa yhteistä vapaapäivää ja pakkaspäivää sisätiloissa. Vaikka ulkona onkin todella kaunis aurinkoinen ilma, pakkasta taitaa olla peräti 28 astetta eli ei ihan heti tee mieli tuonne ulkosalle, varsinkin kun koko eielisen päivän palelin töissä.
Jonni viihtyy edelleen todella hyvin hoidossa, vaikkakin viime päivinä on tullut kuulemma aamuisin itku, kun isi on lähtenyt. On tainnut poika nyt ymmärtää, että päikky ei olekaan mikään kyläpaikka. Päiväkodin Milja-täti on kyllä ihan mielettömän mahtava tyyppi.  Maanantaiaamuna juuri sain yllättäin häneltä kännykkään viestin, jossa hän kertoi kuinka ihana poika meillä on ja kuinka hän nauttii aamulla rauhallisista hetkistä Jonnin kanssa. (muut lapset kun tulevat usein vasta Jonnin jälkeen) Tuon viestin ansiosta sitä jaksoi hymyillä koko päivän, kun tiesi ,että poika on Miljan turvallisessa ja lempeässä hoidossa :)
 
Minulla työt sujuvat taas jo ihan rutiinilla ja välillä tuntuuu niin kuin en edes pois olisi ollut :) Ensimmäisen palkkanikin jo sain, mikä tuntui aika yleellisyydeltä kodinhoitotukeen verrattuna :) Tuo palkka tosin hupenee aika nopesti lainanlyhennysten ja laskujen myötä, mutta jää siitä kuitenkin hieman omaankin käyttöön :) Itseasiassa ensitöikseni ostin itselleni uudet farkut, joista olen haaveillut jo pidemmän aikaa :)
 Niin ja saihan Jonnikin uuden reiman keväthaalarin ja pipon.
381215.jpg

SAY:kin muisti minua taas tai siis jo viime viikolla. Ehdein vihdoin laittamaa kuvankin tänne nettiin. Kirjeessä oli niin paljon tavaraa, että ei meinannut kuvaan mahtua. Muutama ATC-idea näistä on jo poikinut toteutusta odottamaan :) Iso Kiitos Ystäväni :)

381225.jpg

Ihan pikkuisia askarteluja olen ehtinyt tehdä kuten tämä Jonnin vanhoista tuteista kokoamani tuttitaulu :) Täytyy se varmaan piilottaa sitten, kun jossain vaiheessa pyritään tuteista eroon, mutta nyt se tuntuu ja näyttä hauskalta ja kivalta muistolta.

381229.jpg

Äidiltä, mummulta ja anopilta keräilemistäni vanhoista napeista tein makkarin seinälle tälläisen nappitaulun. Pohjana käytin sellaista taulujen maalauspohjaa, jonka päällystin vanhalla verhokankaalla ja sitten vain liimasin nuo napit sattuman varaisesti sydämenmalliin.

381234.jpg